Slootjesven-route, Mierlo te Noord-Brabant

17 km Wandelroute Slootjesven-route, te Mierlo

Wandeltocht door de Molenheide, Braakhuizense Heide en de Strabrechtse Heide. De Molenheide, heide is er nauwelijks te vinden, is een bosrijkgebied met enkele vennen zoals het Lisven en een aantal poelen. De Braakhuizense Heide is vooral bekend om zijn vennen zoals het Rootven, het Slootjesven, het Meerlomeer, het Kiezelven en het Scheidingsven. Het centraal gelegen Slootjesven is merkwaardig door de mislukte poging die men halverwege de 19e eeuw ondernam om het te bebossen. Van dat bos heeft maar weinig overleefd, maar de (diepe) greppels waarmee men het ven hadden willen droogleggen waren nog duidelijk in de bodem van het ven te zien, in 2021 zijn deze greppels gedempt. De Strabrechtse Heide is een natuurgebied van ongeveer 1500 ha groot. Het heidegebied telt een groot aantal vennen. Eveneens kent het gebied een mooi open stuifzandgebied rond de Galgenberg. 92% van deze wandeltocht is onverhard.

Opgesteld door: Adrie Raaijmakers, op: 23-2-2013, laatst bijgewerkt op: 29-5-2024

Routebeschrijving

Opmerking vooraf.
Afgelopen maanden eind 2023 en begin 2024 is er meer neerslag gevallen als gemiddeld met als gevolg dat lager gelegen paden en paden in de buurt van vennen volledig onderwater staan. In de routebeschrijving zijn twee omleidingen beschreven die gevolgd kunnen worden zie ook de blauwe lijn op de kaarten.

Op diverse punten wordt verwezen naar routepaaltjes. De vermeldingen zijn alleen bedoeld als extra herkenningspunten.
1.
Met de rug naar de hoofdingang van de kerk RD vertrekken, “Kanunnik Daemenstraat”, kn64 volg 65, de weg (drie parallel lopende rijbanen verderop een rijbaan) volgen tot kruising voor bosrand.
Bij deze kruising RD, “Boslaan”, wn route, direct daarna eveneens RD, weg “Bospad” aan linkerhand negeren.
Bij kruising RD, breed onverhard pad met iets verder een metalen afsluitboom en informatiepaneel “Welkom op de Molenheide”, de wn route wordt verlaten.
Bij kruising RA, iets verder LA, bospad met bord “Welkom! Het Geheim van het verdwenen Katoenpad”.
Bij beeltenis “Spinnerij” RD beide zijpaden met een boomstam negeren, het pad verder volgen tot 4-sprong voorbij bord “Tot ziens”.
Bij deze 4-sprong LA, vervolgens bij 3-sprong RA, wn route.
Bij kruising met smal pad RD, wn route.
Bij 4-sprong RD, wn route.
2.
Bij kruising RA, kn65 volg 3, rolstoelpad.
Voor omheinde open plek, bij T-splitsing RA, wn route, direct daarna LA langs smalle zijde van de open plek met bankje, de wn route wordt tijdelijk verlaten, voorbij de smalle zijde, bij T-splitsing LA, het pad met de afrastering aan linkerhand en verderop een picknicktafel en een bankje aan rechterhand volgen tot T-splitsing, zijpaden negeren, wn route.
Bij deze T-splitsing LA, pad met afrastering aan linkerhand, kn3 volg 16.
RD, pad aan rechterhand negeren, men loopt nu door de open plek met aan beide zijde een afrastering.
Voorbij de open plek, bij 3-sprong RA, wn route, het pad volgen tot 6-sprong bij verhard fietspad, zijpaden negeren, ruim voor de 6-sprong wordt de wn route verlaten.
Bij deze 6-sprong RD, het linker pad met bordje “Opengesteld” aan overzijde van het fietspad inlopen, wn route, het pad tevens ATB en ruiterpad volgen tot 5-sprong met schuin naar links een stijgend ATB pad.
3.
Bij deze 5-sprong RA, de wn route wordt weer verlaten, het pad buigt met flauwe bocht naar links en gaat door een dicht bosperceel.
Na verlaten van het bosperceel het pad met een bocht naar links verder volgen, beide smalle paden aan rechterhand negeren, iets voorbij deze bocht RD, smal pad aan linkerhand negeren.
Bij kruising met aan linkerhand een houten poort RA, de ATB route wordt verlaten.
Bij kruising met breed pad RD, pad met afrastering aan linkerhand, kn19 volg 18.
Bij 4-sprong RD, wn route, pad met veerooster richting open plek met heide.
Aan rand van heide, bij 5-sprong RA, pad tevens ATB pad met heide aan linkerhand, de wn route wordt verlaten.
Pad door rand omheind gebied met flauwe bocht naar links verder volgen, klaphek aan rechterhand negeren, vervolgens na ca. 70m het pad met bocht naar links verder door heide volgen, pad met smal veerooster aan rechterhand negeren.
4.
Ruim voorbij bankje, het pad met flauwe bocht naar links verder volgen, pad richting klaphek aan rechterhand negeren, vervolgens bij 4-sprong RD richting de afrastering lopen, bij afrastering de afrastering aan rechterhand volgen tot klaphek, bij het klaphek het omheinde heidegebied verlaten en het pad met nu de afrastering aan linkerhand volgen tot een ruime 6-sprong met aan rechterhand twee bankjes voorbij de smalle zijde van het omheind gebied.
Bij deze 6-sprong het 3de pad aan linkerhand inlopen, kn18 volg 46, het pad volgen tot flauwe bocht naar rechts met in de verte in het verlengde van het pad een gebouw, paden aan rechterhand richting de bebouwing negeren.
In deze flauwe bocht LA, de wn route wordt verlaten, het pad volgen tot T-splitsing, zijpaden negeren.
Bij deze T-splitsing RA, eveneens een breed pad.
5.
Bij 5-sprong (het ATB pad aan rechterhand is meegeteld) RD, het pad volgen tot 4-sprong met aan rechterhand een kleine grasrijke open plek met bankje, smalle ATB paden negeren.
Bij deze 4-srong LA, vervolgens na ca. 40m bij kruising RA, het smalle pad dat met ruime bocht naar rechts buigt volgen tot T-splitsing iets voor volkstuintjes.
Bij deze T-splitsing LA, let op het pad is tevens ATB pad.
Bij 3-sprong rechts aanhouden, iets verder buigt het pad met flauwe bocht naar rechts en volgt de geluidswal aan linkerhand, verderop voor GSM mast buigt het pad naar rechts en wordt breder, ruim voorbij deze bocht gaat het onverharde pad bij een parkeerterrein aan rechterhand over in een verharde weg.
Bij T-splitsing LA richting viaduct.
Ca. 150m voorbij het viaduct LA, kn46 volg 45, vervolgens na ca. 40m RA, smal pad met groen routepaaltje.
6.
# Omleiding door wateroverlast: Bij T-splitsing RA, het pad met verderop een groen en wn routepaaltje volgen tot ven aan rechterhand, bij het ven het smalle aan de rand van het ven volgen, het smalle pad dat verderop door het bos gaat en naar rechts buigt volgen tot T-splitsing. Bij deze T-splitsing LA. Bij T-splitsing het pad met bocht naar rechts verder volgen, wn route. RD, pad aan linkerhand negeren, kn45 volg 52, als het pad onderwater staat een klein stukje verder bij een flinke den aan rechterhand het nieuw ontstane smalle pad op de rand van het hoger gelegen bosperceel volgen tot men het natte gedeelte is gepasseerd, weer op het pad doorlopen tot 5-sprong voor opener gebied. Bij deze 5-sprong het 2de pad aan rechterhand inlopen, wn route, vervolgens bij T-splitsing RA. het brede pad met grind-/fietspad volgen tot kruising met aan linkerhand een grind-/fietspad door het heidegebied. Bij deze kruising met aan rechterhand een picknicktafel LA, het pad met grind-/fietspad door heidegebied volgen tot 3-sprong van grindpaden iets voorbij een picknicktafel, zijpaden negeren. Ga verder bij punt 7 3de regel: Bij deze 3-sprong………

Bij T-splitsing RA, het pad met verderop een groen en wn routepaaltje volgen tot splitsing met aan linkerhand de bosrand en aan rechterhand een ven.
Bij deze splitsing rechts aanhouden, wn route, de groene route wordt tijdelijk verlaten, het pad met ruime bocht naar rechts langs het ven volgen tot smal pad aan linkerhand met in het pad een wn routepaaltje ca. 100m voorbij de ruime bocht naar rechts.
Bij dit pad RD, het smalle pad aan linkerhand negeren, groene route, de wn route wordt verlaten, verderop passeert men twee knuppelbrugjes.
# Het ven dat aan linkerhand te zien is het Slootjesven, eind 2021 zijn de slootjes in het ven gedempt.
Iets voorbij de knuppelbrugjes het pad met bocht naar rechts verder volgen, pad aan linkerhand negeren, groene route, iets voorbij een bankje buigt het pad naar links en gaat door een brede open strook in het bos, voorbij deze bocht het pad verder door de open strook volgen tot T-splitsing (bij de T-splitsing is op ca. 450m aan rechterhand Eetcafé Manege Meulendijks).
7.
Bij deze T-splitsing LA, pad parallel aan ruiterpad, de groene route wordt verlaten, vervolgens na ca. 50m rechts aanhouden, pad met aan beide zijde dennen in open heidegebied.
Voorbij picknicktafel, bij kruising met grind-/fietspad, pad en ruiterpad RD, het pad met grind-/fietspad door heidegebied volgen tot 3-sprong van grindpaden iets voorbij een picknicktafel, zijpaden negeren.
Bij deze 3-sprong links aanhouden, pad met nu een gescheiden grind-/fietspad, kn54 volg 53.
Het pad met flauwe bocht naar links verder volgen, pad met klaphek en metalen poort aan rechterhand negeren, wn route.
Voorbij plek met boomstronken en dood hout en iets voor een bankje rechts van het pad LA, kn53 volg 52, pad dat verderop door de rand van een stuifzandgebied gaat.
Bij splitsing links aanhouden, de wn route wordt verlaten, pad met iets verder een bankje.
8.
Bij Y-splitsing LA, verderop buigt het pad naar rechts met voorbij deze bocht een schuilhut met picknicktafel.
RD, pad met brandweer paaltje 19 aan linkerhand negeren, na ca. 90m splitst het pad en het ruiterpad, hier het pad met flauwe bocht naar rechts verder volgen, witte (witte SBB bordjes met zwarte afbeelding voor de richting) route, het pad volgen tot pad aan linkerhand iets voor een kruising met grindpad.
# Omleiding door wateroverlast: Bij dit pad RD lopen tot de kruising, bij de kruising LA, pad met grind-/fietspad, verderop buigt het grindpad naar rechts. Bij 4-sprong het grindpad met bocht naar links verder volgen. Voorbij metalen afsluitboom, bij T-splitsing LA, verharde weg. Voorbij viaduct de weg met bocht naar links verder volgen, doodlopend pad aan rechterhand negeren, de weg verder volgen tot 4-sprong direct na een bocht naar links met in deze bocht kn50 volg 6. Bij deze 4-sprong LA, verharde weg met verderop een viaduct, wn route, Ga verder bij punt 8 bij regel beginnend met: Voorbij reling van het viaduct ………

Bij dit pad LA, direct daarna kruist het pad een ruiterpad, witte en wn route, het pad door half open heidegebied volgen tot 4-sprong bij verharde weg.
Bij deze 4-sprong RA, verharde weg met verderop een viaduct, wn route, de witte route wordt verlaten.
Voorbij reling van het viaduct LA de talud afdalen, kn6 de wn route wordt verlaten, beneden aangekomen bij T-splitsing RA, het brede onverharde pad volgen tot kruising voorbij een omheind perceel met kleine woning aan linkerhand, zijpaden negeren.
Bij deze kruising RA, pad met metalen afsluitboom, kn2 volg 26.
In flauwe bocht naar rechts van het pad LA, de wn route wordt verlaten, bospad met rij paaltjes.
Na ca. 110m RA, het pad volgen tot T-splitsing voor een afrastering met daarachter een zandwal, zijpaden negeren.
9.
Bij deze T-splitsing LA, het pad met de afrastering aan rechterhand volgen tot kruising met verhard fietspad, zijpaden negeren.
Bij deze kruising RD, kn26 volg 91, het pad volgen tot kruising, smalle zijpaden negeren.
Bij deze kruising RA, de wn route wordt verlaten, het pad met verderop een poel met bankje aan linkerhand volgen tot T-splitsing bij de bosrand.
Bij deze T-splitsing LA, het pad met gescheiden verhard fietspad volgen tot T-splitsing bij verharde weg, zijpaden en zijweg negeren.
Bij deze T-splitsing LA, voetpad aan overzijde van de weg volgen, direct daarna RA, “Jutland”, de weg volgen tot T-splitsing, zijwegen negeren.
Bij deze T-splitsing LA.
Bij kruising RA richting de kerk, “Kanunnik Daemenstraat”, het startpunt.

Legenda:
RA = rechtsaf, RD = rechtdoor en LA = Linksaf
SBB = Staatsbosbeheer.
BL = Brabants Landschap.
wandelnetwerk:
Groen/gele markeringen, kn staat voor een knooppunt paaltje met genummerde richting, wn staat voor netwerk paaltje met alleen richting.

Bekijk de volledige routebeschrijving ⇢

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Startpunt

Heilige Lucia Kerk, Pastoor de Winterstraat 7, 5731 EJ te Mierlo. Plan Route

Met de auto

Parkeren kan in de directe omgeving van de kerk.

Openbaar vervoer

Bushalte Hof van Bethanie aan de Heer van Scherpenzeelweg op kleine loopafstand van de kerk.

Rolstoeltoegankelijkheid

Deze route is niet geschikt voor rolstoelen of kinderwagens.

Honden

Mits de geldende regels worden nageleefd, zijn honden toegestaan in dit gebied.

Foto's (6)

Strabrechtse Heide Adrie: Strabrechtse Heide
Strabrechtse Heide, de Galgenberg Adrie: Strabrechtse Heide, de Galgenberg
Strabrechtse Heide, de Galgenberg Adrie: Strabrechtse Heide, de Galgenberg
Strabrechtse Heide Adrie: Strabrechtse Heide
De Braakhuizense heide, het Grootven Adrie: De Braakhuizense heide, het Grootven
Het Grootven, maar nu in een heel ander seizoen Adrie: Het Grootven, maar nu in een heel ander seizoen

Routekaart

Afdrukken
Annuleren

Topografische routekaart

Deze wandeltocht is ook beschikbaar op een zeer gedetailleerde topografische kaart slootjesven-route.pdf. Het printen van deze topografische kaart kan door gebruik te maken van de mogelijkheden die de PDF reader biedt.

Horecagelegenheden

In de plaats Mierlo



Eetcafé Manege Meulendijks op ca. 450m

Strabrechtseheideweg 6
5591 TZ Heeze
Bezoek website

Ervaringen van wandelaars (23)

  1. Mark 26 maart 2024 om 10:51

    Gisteren een wandeling door de Molenheide gemaakt. Daarbij gezien dat bij punt 2 het pad ‘Voorbij de open plek, bij 3-sprong RA, wn route’ onbegaanbaar is. Het pad staat over een lengte van 150 meter met meer dan 20cm onder water. Ook de omliggende bospercelen staan onder water. Als alternatief kan gelopen worden ‘bij 3-sprong LA, pad met open plek aan linkerhand. Bij 2e pad RA. Vervolgens bij 5-sprong RA en daarna bij T-splitsing LA’ Vanaf hier kan de oorspronkelijke routebeschrijving weer gevolgd worden

    Reageren
    1. Adrie 31 mei 2024 om 16:17

      Het eerder door Mark als onbegaanbaar beschreven pad is nu enigszins toegankelijker geworden, wel moet men een klein stukje door het bos en een greppel met enkele boomstammetjes over. Bij twijfel het alternatief van Mark volgen. De omleidingen op Braakhuizense Heide en de Strabrechtse Heide voorlopig blijven volgen.

  2. Adrie 23 september 2023 om 19:25

    Gisteren 22 september 2023 de wandeltocht gecontroleerd. In de omgeving van Geldrop waren wat kleine veranderingen waaronder een nieuw pad dat ontstaan was verder klopte de routebeschrijving. Tijdens mijn tocht kwam ik een herder met schaapskudde tegen, wat uitleg gekregen over de kudde waaronder reden van de groen of geel gekleurde vlek op de schapen. De routebeschrijving is weer actueel. Veel wandelplezier!

    Reageren
  3. Mark 24 januari 2023 om 16:57

    Vanochtend met grijs, maar prima wandelweer, onze wekelijkse KPeW-route gelopen. Deze keer gekozen voor een route dichtbij huis. Heerlijke bos- en heidewandeling waarbij de winterse aanblik ons aangenaam verraste. Vooral het gedeelte door de Braakhuizense Heide en over de Strabrechtse heide is mooi en was vandaag heerlijk rustig. Op de Molenheide loop je door een hondenlosloopgebied met dito veel honden en hun baasjes. Routebeschrijving klopt op 1 punt na; bij het viaduct in Geldrop zijn herstelwerkzaamheden aan het talud uitgevoerd. Daardoor is het niet meer mogelijk om aan het einde van de reling LA het talud af te dalen. Wij hebben de verharde weg vervolgd en zijn onderaan het viaduct LA gegaan. Vervolgens iets verderop bij het smal bospad met BL-bordje RA de route weer opgepakt.

    Reageren
    1. Adrie 24 januari 2023 om 18:34

      Mark bedankt voor het melden van de herstelwerkzaamheden aan de talud! Was een leuke veel gebruikte afkorting, aan de andere zijde van het viaduct bij de GSM mast was er in het verleden ook een pad dat de talud opging is al langer afgesloten. De routebeschrijving, de kaarten en het GPX bestand zijn aangepast aan de nieuwe situatie.

  4. Eveline Vermeulen 2 november 2022 om 16:53

    Vandaag onder een stralende zon deze wandeling gedaan. Wat een mooie route die door de gedetailleerde beschrijving heel goed te doen is.

    Reageren
  5. Adrie 24 mei 2022 om 06:34

    Gisteren 23 mei 2022 de wandeltocht gecontroleerd. Langs het pad “Het geheim van het verdwenen Katoenpad” was een nieuw pad ontstaan verder is er op de Strabrechtse Heide een nieuwe schuilhut geplaatst met picknicktafel een mooi plekje voor een pauze. De routebeschrijving is weer actueel. Veel wandelplezier!

    Reageren
  6. Fam. Brouwers 7 juli 2021 om 10:35

    Zondag 4 juli 2021 deze route gelopen. Het klinkt misschien afgezaagd maar wederom een geweldig mooie route. Dank aan de samensteller (s).
    Onderweg nog een ree gezien maar helaas werd deze verjaagd door loslopende honden. Jammer.

    Reageren
  7. Adrie 10 februari 2021 om 17:49

    Vorige week vrijdag 5 februari op een grijze dag de wandeltocht gecontroleerd. Rond de open plek op de Molenheide met het Lisven de wandeltocht iets aangepast, men heeft nu een mooier uitzicht over de open plek. Vanaf november 2020 is er gestart met het herstellen van de vennen op de Braakhuizensche Heide. De wandeltocht gaat langs de rand van deze werkzaamheden, het werk duurt naar verwachting tot december 2021. De routebeschrijving is weer actueel. Veel wandelplezier!

    Reageren
  8. Hans van Hooff 8 december 2020 om 18:41

    Hoi Adri
    Bedankt voor de mooie route
    Normaal fiets ik wekelijks op mijn mountainbike door deze omgeving maar ik sta er versteld van dat je met wandelen zoveel meer ziet
    Ben ook erg blij met de gpx bestanden want kaartlezen is niet mijn sterkste kant

    Reageren
  9. Adrie 5 november 2020 om 15:33

    Rekening houden met werkzaamheden op de Braakhuizensche Heide in en rond het Slootjesven en het Meerlomeer. Er worden bomen gekapt rond de vennen, de slootjes in het Slootjesven worden gedicht en het Meerlomeer wordt opgeschoond.

    Reageren
  10. Adrie 6 februari 2020 om 07:21

    Maandag 3 februari 2020 de wandelroute gecontroleerd en een klein beetje gewijzigd. In de Molenheide is een gedeelte van het katoenpad in de wandelroute opgenomen. In het verleden liepen ooit thuiswevers over het “verdwenen” katoenpad van Mierlo naar Geldrop naar de fabrikanten in Geldrop. De routebeschrijving is weer actueel. Veel wandelplezier!

    Reageren
  11. Adrie 20 juli 2018 om 16:25

    De wandelroute gisteren 19 juli 2018 gecontroleerd. In de Molenheide zijn boswerkzaamheden de paden waren inmiddels weer hersteld. Verder was bij de Galgenberg een informatiepaneel verwijderd. Verder geen veranderingen gezien. Op de foto het stuifzandgebied in de omgeving van de Galgenberg. Mooi om te zien wat de wind doet met het landschap als de wind vrij spel krijgt.

    Reageren
  12. Peter de Greef 21 juni 2017 om 19:42

    Vandaag deze route gelopen. Het is een mooie route door verschillende soorten natuur. Bos, heide en vennetjes. De route wordt goed aangegeven door de beschrijving.

    Ik heb 1 opmerking:
    Bij punt 4 laatste regel: …smal bospad links van de GSM mast volgen……moet worden aangepast. Dit pad is geblokkeerd, je moet de weg volgen met de bocht mee. Aan einde weg bij t-splitsing LA, dan kom je boven bij talud/viaduct en klopt de routebeschrijving weer.

    Ik heb vandaag in ieder geval genoten van de mooie natuur in een zonnig weertje!

    Reageren
    1. Adrie 22 juni 2017 om 09:11

      Peter de Greef bedankt voor het melden! Ik heb het pad uit de routebeschrijving en kaarten verwijderd. Het was een leuke afkorting, vermoedelijk is het afgesloten omdat ook ATB rijders er gebruik van maakte en de talud bij het viaduct toch wat riskant is bij een afdaling.

  13. Adrie 21 januari 2017 om 16:31

    Vandaag 21 januari 2017 de wandelroute gecontroleerd. De eerder in de media vermelde boswerkzaamheden in de Molenheide hadden geen gevolgen voor de routebeschrijving. Op enkele kleine details na klopte de routebeschrijving nog. De routebeschrijving is weer actueel. Veel wandelplezier!

    Reageren
  14. Lea 1 mei 2016 om 10:01

    Vandaag deze wandeling gemaakt en hoewel we redelijk bekend zijn in deze omgeving, was dit een verrassend mooie en afwisselende wandeling. De routebeschrijving heel duidelijk. We hebben genoten in mooi voorjaarsweer!

    Reageren
  15. Dick 3 november 2015

    Wij liepen deze routezaterdag 31 oktober. Mooi weer en prachtige herfstkleuren in de bossen. Wij zijn zelf fervente klompenpadenwandelaars maar deze zijn er helaas niet in Noord Brabant. Deze wandeling was een mooie vervanger. Het is wat lastig lopen als je steeds op je papiertje de route moet lezen. Maar de natuur is daar wonderschoon. Wij hebben erg genoten van deze mooie streek. Bedankt voor de route !

    Reageren
  16. Johanna 2 november 2015 om 07:10

    Prachtige wandelroute. Door bos en uitgestrekte heidevelden. Doordat de beschrijving onlangs is aangepast is de route uitstekend te volgen. Bedankt Adrie. Groeten en voor iedereen veel wandelplezier.

    Foto: Strabrechtse Heide

    Reageren
  17. Adrie 20 oktober 2015

    Op 20 oktober 2015 de wandelroute gecontroleerd, op een punt was er een pad iets gewijzigd verder wat extra herkenningspunten bijgevoegd. De routebeschrijving is hierop aangepast en weer actueel. Veel wandelplezier!

    Reageren
  18. Willem 3 april 2014

    Op 3 april 2014 deze mooie route gelopen. Complimenten. Alles staat goed aangegeven, maar ik heb 2 opmerkingen:
    Onder punt 4 staat: "Na 40 meter bij kruising RD".
    Moet wprden:
    "Na 400 meter bij kruising RD".

    Door werkzaamheden op de heide is bij 10 laatste regel: "LA, smal pad door heide,…" het moeilijk om de juiste weg te vinden. Als je doorloopt dan zie je op een gegeven moment links het viaduct over de snelweg. Daar moet je overheen. Dan verder bij regel 3 onder punt 11.

    Reageren
    1. Adrie 3 april 2014 om 07:19

      Ik heb mijn notities van de laatste route controle er op nageslagen. De afstand klopte inderdaad niet, volgens mijn notities moet het ca 270 meter zijn. De beschrijving is hierop aangepast. Wat betreft de werkzaamheden, de paden worden over het algemeen weer hersteld bij afronding van de werkzaamheden. Over een poosje ga ik eens kijken of er wijzigingen op dat punt noodzakelijk zijn. Willem bedankt voor het melden!

  19. Lennard 4 maart 2013

    Vandaag met werkelijk stralend weer gelopen.
    Ik vond het een mooie route met voldoende afwisseling tussen bos, heide en vennen. De Strabrechtse Heide biedt door het grote oppervlak mooie vergezichten.
    Alleen een beetje jammer dat de de rust op een deel van de route wordt verstoord door de A67.

    De beschrijving is m.i. correct en duidelijk opgesteld.

    Reageren

Schrijf een bericht

Je bericht: *
Na verzending van een bericht met daarin een link naar een website is het bericht niet direct zichtbaar, het bericht wordt pas geplaatst nadat de link gecontroleerd is op veiligheid.
Je naam: *

Ondersteunde formaten: JPG en PNG (Maximale bestandsgrootte: 7 MB.)