Routemakers

Momenteel heeft Klik, Print en Wandel zes vaste routemakers. Maar er zijn ook andere routemakers die hun eigen wandelroute gedeeld hebben.

Adrie Raaijmakers

Favoriet zijn wandelingen met een combinatie van natuur, landschap en historie. De door mij gemaakte wandelroutes lopen dan ook voor een deel door natuurgebied en voor een deel door open landbouwgebied, een ideale combinatie voor natuur en landschap. Zijn er historische bezienswaardigheden hoe klein dan ook dan worden deze eveneens in mijn wandelroutes verwerkt.

Gijs en Margriet Smeets

Wij hebben het Ruiten Aa – pad en de Lussen door Westerwolde gemaakt om een rustig en tamelijk onbekend wandelgebied te delen met anderen. Westerwolde ligt in de zuidpunt van Groningen en kan qua karakter wel vergeleken worden met de Hondsrug in Drenthe. Wandelen is leuk en voor ons wordt het nog leuker, als men je onderweg attent maakt op bijzonderheden in het landschap, op kunst, geschiedenis en cultuur. Af en toe hebben wij het een en ander vermeld.

Lennard

Mijn favoriete wandelroutes lopen door rustige, bosrijke natuurgebieden. Vanwege de kleurenpracht is de herfst mijn favoriete wandelseizoen, maar ik loop ook graag in de winter en de lente. Hoewel ik geen eigen routes creëer ben ik wel bezig met het omzetten van een aantal oude, niet langer onderhouden, gemarkeerde routes naar beschreven routes. Zo blijven deze mooie routes voor de toekomst behouden.

Mark

Samen met mijn zoon maak ik vele wandelingen en genieten we van al het moois wat we tegenkomen. Favoriet daarbij zijn wandelingen door rustige natuurgebieden waarbij we bij voorkeur ook langs beken, plassen of vennen komen. Ook het struinen langs rivieren zoals de Maas vinden we prachtig. Met onze routes proberen we ook anderen te laten genieten van een heerlijke wandeling.