Nieuwe wandelroutes

Door de Sonse Heide Best te Noord-Brabant

17 km Thumbnail

Landgoed Ennemaborg en Oldambtmeer Midwolda te Groningen

8 km Thumbnail

Langs De Diepeling Tienray te Limburg

12 km Thumbnail

Neerbeek-tocht Neer te Limburg

18 km Thumbnail

Het Meierijse Peppellandschap Sint-Oedenrode te Noord-Brabant

21 km Thumbnail

Ervaringen van wandelaars

Adrie 4 mei 2021 om 5:59

Wandelroute Ommetje kasteel Heeswijk

Daniëlle bedankt voor het melden dat de oorspronkelijke route weer gelopen kan worden! Binnenkort ga ik kijken wat er veranderd is. De lengte van de wandelroute is 9km, de lengte staat in de kleine afbeelding bij de omschrijving en op de kaarten.

Bekijk deze route ⇢
Daniëlle 3 mei 2021 om 20:29

Wandelroute Ommetje kasteel Heeswijk

De omleiding waar op 8 maart een opmerking over is gegeven, is mogelijk niet meer nodig. Wij liepen het ommetje dit weekend, inclusief de omleiding. Waar deze weer aansloot op het originele route,konden we terugkijken in de richting van de oorspronkelijke route. Het leek het alsof deze weer toegankelijk was? In zijn geheel een leuke route met ook voor jonge kinderen genoeg te zien onderweg om de moed erin te houden. Route is plm 10 km, dat zag ik niet ergens staan.

Bekijk deze route ⇢
Adrie 3 mei 2021 om 17:47

Wandelroute Rond De Lange Vlieter

Caroline bedankt voor het verbetervoorstel! Ik heb de extra aanwijzing bij 3-sprong iets uitvoeriger beschreven er staat nu "het pad ca. 250m volgen tot 3-sprong onder twee hoogspanningslijnen die elkaar kruisen met aan rechterhand een onderdoorgeleiding".

Bekijk deze route ⇢
Caroline 3 mei 2021 om 17:04

Wandelroute Rond De Lange Vlieter

Prachtige route en erg gevarieerd! Een tip bij punt 4: bij de beschrijving na het klaphek hebben wij te vroeg de scherpe bocht naar rechts genomen. Daar is ook een driesprong met daarna een weg naar een hoogspanningskabel. Daar staan wegwijzers naar vennen. Deze dus overslaan en het hoofdpad blijven volgen. Daarna was alles duidelijk.

Bekijk deze route ⇢