Nieuwe wandelroutes

Ommetje Lommelse Sahara Lommel te Limburg

9 km Thumbnail

Dat gaat naar Den Bosch toe Boxtel - ’s-Hertogenbosch te Noord-Brabant

19 km Thumbnail

Ommetje Groot Goor Helmond te Noord-Brabant

6 km Thumbnail

Oude Strijper Aa en het Leenderbos Leenderstrijp te Noord-Brabant

12 km Thumbnail

Eckart Ommetje Nuenen te Noord-Brabant

9 km Thumbnail

Ervaringen van wandelaars

Adrie 22 september 2023 om 6:39

Wandelroute Breuken en wijstgronden-tocht

Rene bedankt voor het verbetervoorstel! De routebeschrijving is op dat punt aangepast.

Bekijk deze route ⇢
Rene en Nizoe (hond) 21 september 2023 om 20:15

Wandelroute Breuken en wijstgronden-tocht

Vandaag op een regenachtige dag deze wandeling gelopen. In deze wandeling zit echt alles, akkers,graspaden,bossen,heide, (de route "schampte" de heide, dus wel gezien), en zandgronden. Ik was erg verbaasd over de zandgronden ala Loonse en Drunse duinen. Echt een mooi stukje natuur! De route klopte als een bus, mijn gps kon in zijn buideltje blijven! Ik heb nog wel een opmerking: Bij 6:" Voor open plek het pad naar rechts verder volgen, iets verder rechts aanhouden het pad met de heuvelrug aan linkerhand inlopen, NIET de heuvel oplopen". Het is dat " NIET de heuvel oplopen" er stond anders had ik het wel gedaan... Voorstel:"Voor open plek het pad naar rechts aanhouden en de paden naar links negeren" Zo heb je alles omvat en het lijkt mij simpeler. Voor de honden is er veel water om te zwemmen en grasvelden om lekker over te rennen. Ondanks de regen was het een mooie dag! Adrie, bedankt!

Bekijk deze route ⇢
Adrie 21 september 2023 om 12:30

Wandelroute Tramlijn Maastricht-Vaals deel 2

Beste Ria, ook namens Paul bedankt voor het compliment! Overigens een knappe prestatie, in deze etappe zitten aardig wat hoogteverschillen vooral bij de Gulperberg.

Bekijk deze route ⇢
Ria 21 september 2023 om 11:54

Wandelroute Tramlijn Maastricht-Vaals deel 2

Ik heb deze route gisteren gelopen en het is een prachtige wandeling. Ik vond het wel een pittige route voor mijn leeftijd (79 jaar), maar het is gelukt. Bijkomend voordeel van deze hele route is (althans voor mijn leeftijd) dat de etappes niet te lang zijn. Mijn complimenten voor de perfecte routebeschrijving. Mijn hartelijke dank daarvoor.

Bekijk deze route ⇢