Nieuwe wandelroutes

Tramlijn Maastricht-Vaals deel 4 Wahlwiller - Vaals te Limburg

13 km Thumbnail

Tramlijn Maastricht-Vaals deel 3 Wijlre - Wahlwiller te Limburg

10 km Thumbnail

Tramlijn Maastricht-Vaals deel 2 Margraten - Wijlre te Limburg

13 km Thumbnail

Tramlijn Maastricht-Vaals deel 1 Maastricht - Margraten te Limburg

13 km Thumbnail

Door de Oeffelter Meent Oeffelt te Noord-Brabant

11 km Thumbnail

Ervaringen van wandelaars

Thea 30 juni 2022 om 14:50

Wandelroute Duivelsberg

Dankjewel voor deze aanwijzing. De richtingwijzer Nederland - Duitsland was al van veraf te zien, dus hoefden we niet te twijfelen waar de afkorting precies lag. De totale route is volgens de mapmywalk-app 6,5 km lang. Wij gingen op maandag 27-6-2022. Ik had me verheugd op het uitzicht van af de motte, maar daar was door de begroeiing rondom helaas niets van te zien. En vanaf toen begon het ook nog vreselijk te regenen. Maar verder een prachtige wandeltocht!

Bekijk deze route ⇢
Adrie 28 juni 2022 om 16:11

Wandelroute Ommetje ‘t Sohr

Mark bedankt voor het melden van het nummer op het knooppuntpaaltje en het verschil op de kaart! Knooppunt 8 paaltje staat in het bungalowpark. Langs de weg daarheen was men bij mijn laatste bezoek enkele gebouwen aan het slopen mogelijk dat men het nummer daarom tijdelijk verwijderd heeft van het routepaaltje. Voorlopig het nummer doorgestreept. Dat de ingetekende route de topografische kaart op dat punt iets afwijkt van de weg die erop staat kan kloppen. De weg op de kaart is nog de oorspronkelijke weg, de brug over de geul heeft men iets noordelijk van deze weg gebouwd. Op de topografische kaarten die nu beschikbaar zijn is de nieuwe weg inmiddels ook verwerkt. Voor deze wandeltocht staat nog een extra stukje struin op het programma zodra dit klaar is is de topografische kaart ook weer actueel.

Bekijk deze route ⇢
Mark 28 juni 2022 om 13:50

Wandelroute Ommetje ‘t Sohr

Vandaag weer eens het Limburgse land bezocht en met een strakblauwe lucht dit fantastische ommetje gelopen. Gevarieerde wandeling met bos en heerlijke struingebieden. Het Maaspark Ooijen - Wanssum is prachtig! Hier erg veel bloemen, wat weer talloze vlinders aantrekt. Het struingebied bij punt 6 is momenteel te belopen, maar was halverwege afgezet voor een kudde schapen. De routebeschrijving klopt op 1 kleine opmerking na. Bij punt 6; het kn5 vermeldt geen 8, wel een nr 6 en 23. Iets verderop staat wel een wn-routepaaltje met nr 8. Overigens sluit op dit punt het routekaartje niet helemaal aan bij de routebeschrijving.

Bekijk deze route ⇢
Adrie 27 juni 2022 om 18:56

Wandelroute Door de Baest

Marloes bedankt voor het melden van de ingestorte brug! Voorlopig de wandeltocht gesloten, er zijn daar inderdaad weinig mogelijkheden om de Groote Beerze over te steken.

Bekijk deze route ⇢